Habliliom Könnyed Konyhája

Habliliom Könnyed Konyhája

Rebarbara pitébe foglalva

2017. április 30. - Habliliom

A szezon talán legüdítőbb pitéje készült most a konyhában, méghozzá friss rebarbarával. Omlós tészta, őrölt dió, friss rebarbara, némi málna (egyelőre a mélyhűtőből), valamint egy könnyed vaníliás réteg alkotja ezt a nem mindennapi pitét. Mit is tud a rebarbara? A nálunk termő, piacokon,…

Tovább

Zöldspárga-krémleves gyömbérrel és tökmagolajjal

Szeszélyes időjárás ide vagy oda, tavasz van, csalhatatlanul itt a spárgaszezon. A spárgát egyszerűen nem lehet megunni, és mindenféle formában annyira jó (ráadásul nagyon egészséges is), hogy ebben a néhány hétben, amíg kapható, rendszeresen szerepel az étlapon. Szeretjük csak úgy magában főzve,…

Tovább
süti beállítások módosítása